Camilla Gullaksen

Camilla Gullaksen

f. 1976. Bachelor i Markedskommunikasjon med spesialisering i Prosjektledelse. Camilla er i tillegg Certified Professional Co-active Coach fra Coaches Training Institute. Hun er også sertifisert i relasjonsverktøyet SDI, som er et verktøy for å bedre relasjoner, forstå og håndtere konflikter samt innsikt i egen adferd.

Camilla er konsulent innen leder- og medarbeidertrening, teamutvikling, konfliktforståelse- og håndtering, personlig lederskap, coaching, motivasjon, kommunikasjon og salg. I tillegg til å planlegge og gjennomføre samlinger, holder Camilla inspirasjonsforedrag med fokus på Personlig lederskap.Før Camilla begynte som konsulent, arbeidet hun med forretningsutvikling i TVNorges markedsavdeling. Hennes hovedfokus var å planlegge og gjennomføre prosjekter for å øke TVNorges inntjening i nye kanaler. Gjennom dette arbeidet utviklet Camilla god forretningssans og gode relasjonelle ferdigheter.

Camilla er en jente med mye positiv energi. Hun kommuniserer godt med ulike mennesketyper og er svært engasjert i sine kunders utvikling.

 

Konsulent
camilla@solidutvikling.no
Mobil: 913 07 274

 

 

 

Gå tilbake